Verzenden & retourneren

Op deze pagina vindt u de informatie over het verzenden van de bestellingen. Ook leest u meer over het retourneren van een bestelling. 

Verzenden

Alle bestellingen van Reasons.nl worden bezorgd door DHL of transporteur. De levertijd bedraagt normaal gesproken 1 werkdag. DHL levert ook pakketjes op zaterdag.

Als producten bij ons op voorraad zijn en u voor 14:00 uur besteld bij ons wordt de bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd. Het pakketje wordt in 99% van de gevallen één werkdag later in Nederland, België of Duitsland geleverd. Mocht u niet thuis zijn, wordt een werkdag later nogmaals geprobeerd het pakketje af te leveren. Mocht dit ook niet lukken, kunt u vervolgens 2 weken lang het pakketje ophalen bij het voor u dichtstbijzijnde DHL servicepunt.

DHL logo

 

Retourneren

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen. Wij verzoeken u dit binnen 14 dagen schriftelijk (telefonisch of via e-mail) aan ons te melden. 

De aankoop dient, indien redelijk wijs mogelijk compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd. Eventuele schade aan het product kan worden verrekend op het terug te storten bedrag.

Wij adviseren de koper vooraf schriftelijk of per e-mail een verzoek te doen voor terugname van het artikel. Het is daarbij wenselijk dat de koper aangeeft in welke staat het artikel geretourneerd gaat worden.

Restitutiebedrag 
Reasons controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking. Naar aanleiding van de staat van het geretourneerde product wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald.

Is deze compleet en onbeschadigd dan stort Reasons het bedrag dat op de factuur vermeldt staat binnen 14 dagen terug. Voor het terugstorten van uw geld gebruiken wij het rekeningnummer dat op de factuur is vermeld. Wij adviseren u daarom bij retourneren van een product ook de originele factuur bij te voegen.

Het retour sturen van een product en/of bestelling kan naar:
Reasons.nl
Keizersveld 70a 5803AN Venray