Eiwitdieet

Afslanken in 4 stappen met het Reasons eiwitdieet!

✓  Verantwoord en eenvoudig in gebruik

✓  Gemakkelijk vol te houden

✓  Levert energie

✓  Betaalbaar

✓  Behoud van uw spiermassa

✓  23 vitaminen en mineralen

✓  Eiwitpercentage van 50%

Begin vandaag nog met het eiwitdieet van Reasons! Bestel hier uw eiwitdieet producten.


Het Reasons eiwitdieet

Door het volgen van een eiwitrijk dieet, valt u gezond af in 4 stappen.

  • Stap 1: U vervangt per dag 3 maaltijden door het Reasons Eiwitdieet
  • Stap 2: U vervangt per dag 2 maaltijden door het Reasons eiwitdieet
  • Stap 3: U vervangt per dag 1 maaltijd door het Reasons eiwitdieet
  • Stap 4: Het stabiliseren van uw gewenste gewicht

Stap 1: 3 maaltijden vervangen

Bij stap 1 heeft u de meeste kans op resultaat en dit is daarom ook de strengste manier van het eiwitdieet. De eerste dagen kan het zijn dat het dieet moeilijker vol te houden is, maar het resultaat zal u beslist voldoening geven.

 

Stap 2: 2 maaltijden vervangen

Stap 2 is eenvoudiger vol te houden. Mocht stap 1 te streng voor u zijn, kunt u ook bij stap 2 beginnen. Bij stap 2 mag u ’s avonds een caloriearme maaltijd eten, hierdoor is het gemakkelijker vol te houden. Uiteindelijk geeft ook deze stap u een goed resultaat.

 

Stap 3: 1 maaltijd vervangen

Stap 3 is een minder effectieve stap. U vervangt per dag 1 maaltijd door het Reasons eiwitdieet. Ondanks dat deze stap minder effectief is, kunt u toch een mooi resultaat verwachten.

 

Stap 4: Stabiliseren van gewenst gewicht

De laatste stap is er voor zorgen dat u het streefgewicht behoudt.

*Door verordening (EG) nr.1924/2006 inzake voeding- en gezondheidsclaims voor levensmiddelen verbiedt het ons om te vertellen hoeveel en hoe snel u kunt afvallen. Wij vinden dit zeer spijtig om dat ruim 95% van onze klanten zeer tevreden is over onze producten en wij deze resultaten graag met u willen delen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via info@reasons.nl of via 0478 – 530 120.

 

L-carnitine, vitamine en mineralen

Afslanken met dit eiwitdieet heeft een groot voordeel ten opzichte van andere eiwitdiëten. Bij het Reasons eiwitdieet is er L-Carnitine toegevoegd. L-Carnitine is een natuurlijk product, ook wel een aminozuur genoemd, dat ook aangemaakt wordt door het lichaam.

Het Reasons eiwitdieet bevat niet alleen L-carnitine, maar bevat ook 23 vitaminen en mineralen en slechts 216 Kcal per maaltijd.

Het Reasons eiwitdieet is verantwoord en eenvoudig in gebruik

Het Reasons eiwitdieet is snel en gemakkelijk te bereiden. U neemt twee maatlepels Reasons Eiwitdieet met 250ml halvolle melk en bereidt deze in de Reasons shakebeker. In de webshop vindt u diverse eiwitdieet pakketten waarin alle benodigdheden voor het dieet inzitten.

U kunt onze Reasons Maaltijdvervangers ook bereiden met 250 ml:

  • Magere melk
  • Soja melk
  • Geiten melk
  • Karnemelk
  • Magere yoghurt
  • Magere kwark

Ons advies is om naast het eiwitdieet 15 min per dag te bewegen. Dit hoeft niet heel intensief te zijn. Elke dag een rondje wandelen of fietsen is al voldoende. Het is goed voor uw lichaam en vitaliteit.

Het Reasons eiwitdieet, dat maar liefst 50% eiwitten bevat, is gemakkelijk vol te houden. U bepaalt tevens zelf met welke stap u begint.

Het behouden van de spieren

In tegenstelling tot andere diëten blijft bij het volgen van het eiwitdieet uw spiermassa intact. Dit is zeer belangrijk, want uw spieren verbranden de meeste calorieën in het lichaam. Het is dus van groot belang dat er een hoge aanvoer is van eiwitten, niet alleen voor uw spieren maar ook voor de rest van uw lichaam.

Start met het eiwitdieet!

Begin vandaag nog met het Reasons Eiwitdieet. Als u tegen problemen aanloopt bij het volgen van dit dieet of u heeft aanvullende vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@reasons.nl of telefonisch via 0478-530120.